Het Concept

Een Samenwerking

We werken samen met  Eetstaminee in de Kroon, een vleesrestaurant dat op korte tijd uitgroeide tot een ware referentie voor kwaliteitsvlees.

Kwaliteit

Tot op de dag van vandaag kiest en bewerkt Stephan die een kok & slagersopleiding heeft gevolgd elk stuk vlees dat hij verkoopt zelf.

Eerlijk

Dieren gekweekt in de natuur.

Het Aanbod

Iers Rund

Irish Beef is hoogwaardig Iers graangevoerd rundvlees afkomstig van lokale boeren aan de kust van Ierland. De combinatie van vrij rondlopend vee, de zoutachtige zeelucht van de Ierse zee en Atlantische Oceaan, met graan als voer, garanderen voor heerlijk mals vlees dat smelt op de tong.

In de eerste 18 maanden graast het vee op de welige, voedingsrijke kust van Ierland. Na 18 maanden worden handmatig geselecteerde dieren 120 dagen gevoed met GMO-vrije, hoogwaardige granen van lokale landbouwers. Er wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen of antibiotica. De dieren worden rustig, schoon, droog, en vooral behaaglijk gehouden.

Ierland heeft één de hoogste veiligheidsnormen voor rundvlees ter wereld. Alle dierlijke productie- en verwerkingssystemen worden onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd.

Holstein

De Entrecôte Holstein is uitsluitend afkomstig van Holstein runderen en is 100% puur natuur omdat ze vrij rondlopen over de koele Friese vlaktes in Nederland. Alle ruimte dus om zich in alle vrijheid te bewegen en eindeloos te grazen. Ze worden in de laatste zes maanden van hun leven bijgevoerd met granen voor een heerlijke marmering. Hierdoor ontstaat een absoluut natuurproduct en dat is terug te proeven in de smaak!

Uruguay

Uruguayaanse entrecote is één van de lekkerste stukjes rundvlees: sappig en vol van smaak. Bijzonder mals, aromatisch en zeer smaakvol door het kleine vetrandje wat het premium gesneden stukje vlees omarmd.

Deze Zuid Amerikaanse entrecote is afkomstig van het runderras ‘Hereford’ en groeien op in de meest natuurlijke omstandigheden. Hierdoor wordt een onovertroffen vleeskwaliteit verkregen en zijn 100% puur natuur, omdat ze vrij rondlopen op de pampa in Uruguay.

Pampa is de naam voor een subtropisch natuurlijk grasland dat alleen in Zuid Amerika voorkomt, wat bestaat uit vruchtbare vlakten van bijna 800.000 km². De runderen hebben dus alle ruimte in vrijheid te bewegen en eindeloos te grazen.

De runderen hebben hun leven lang natuurlijke granen, tijd, ruimte en zonlicht gehad om te groeien. De langzamere groei, veel beweging en comfort zorgen ook voor ontwikkelde spieren, wat zorgt voor een heerlijk en sappige marmering – een absoluut natuurproduct. Uiteindelijk komt dit allemaal naar voren in een onderscheidende smaak.

Black Angus

Rundskroon van het Black Angus rund is ronduit één van de beste stukken vlees ter wereld, vanwege de hoge graad van marmering in het vlees die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.

Deze rib eye is afkomstig van het Black Angus rund. Deze runderen grazen op de open vlaktes van Schotland. Hier zijn grote delen van het landschap vlak en enorme weides. Ook is de lucht daar zeer schoon. Dit gebied wordt al jarenlang geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes.

Hier hebben de Black Angus runderen alle ruimte om te scharrelen, te grazen en groeien hierdoor op in de meest natuurlijke omstandigheden. Dit alles zorgt voor een onovertroffen vleeskwaliteit.

De rib eye is één van de meest populaire biefstuksoorten op de markt. Ons mooi gemarmerde rundskroon oftewel met een beetje vet doorregen is van Schotse graangevoerde Black Angus runderen. Vaak is dit stukje biefstuk favoriet van veel vleesliefhebbers.

Het MEAT.INC Assortiment

Hoe Het Werkt

1

Bestel op onze website van zaterdag tot dinsdag 22 uur voor een gegarandeerde levering van woensdag tot en met zaterdag. Na deze deadline kan je ook nog bestellen maar dan kan de keuze beperkter zijn.

Om onze MEATI.NC service te garanderen leveren we momenteel naar onderstaande postcodes

Leuven, Heverlee, Kessel-Lo van woensdag tot en met zaterdag

Winksele, Herent op woensdag

Oud-Heverlee & Blanden op donderdag & vrijdag

Linden, Hoog-Linden, wijgmaal & Wilsele op zaterdag

Bestellingen van FISH.INC & MEAT.INC kunnen samen besteld & geleverd worden

2

Kies je levermoment (van woensdag tot & met zaterdag)

Ik eet graag vroeg – (levering tussen 16:30 & 18:00)

Ik ben pas later thuis & eet wat later – (levering tussen 18:00 & 19:30)

3

Plaats je bestelling & betaal veilig online

Maestro/Bancontact

Mastercard/Visa

KBC/CBC Payment

Belfius Direct Net

ING Home Pay

iDeal

4

We leveren zoals afgesproken

Over Eetstaminee in de Kroon

Eetstaminee De Kroon is een vleesrestaurant in een beschermd monument op het middeleeuwse kerkplein van Grimbergen dat op korte tijd uitgroeide tot de referentie voor kwaliteitsvlees in de regio. De sleutel van hun succes?

Stephane, Chantal en Jeroen hebben samen 60 jaar ervaring in de horeca en het vlees.  Stephan genoot de kok en slagers-opleiding in Anderlecht en vormde zichzelf verder door in meerdere restaurants en slagerijen te werken. Tot op de dag van vandaag kiest en bewerkt hij nog elk stuk vlees waarmee hij werkt zelf. Tot op de dag van vandaag zijn ze alle drie dagelijks aanwezig in hun restaurant. Een familiale omgeving, waar men niet verlegen is om een lach of een traan. Een locatie waar Steph zich nog dagelijks uitleeft achter zijn fornuis, Chantal  & Jeroen ervoor zorgen dat klanten niets tekort komen volgens de regels van de kunst. Een vriendelijke lach, topkwaliteit en netheid zijn voor hun prioriteit. Zo werd de open en prachtig uitgeruste keuken onlangs nog beoordeeld met de hoogste score door het FAVV en hebben ze zeer hoge scores op zowel FB als google.

Slide